zangles

 

 

 

Martine Schielein is een zangdocent die op een prettige manier het beste uit haar leerlingen weet te halen op ieders eigen niveau. Ze heeft zelf zowel klassieke als popscholing gehad met haar stem en benut deze 2 zangtechnieken door elkaar afhankelijk van wat het het best bij iemand past. De leerlingen voelen zich snel thuis bij haar manier van les geven en geven aan met plezier te komen en veel te leren.Wat is er allemaal mogelijk??


Ik vind het leuk om dat wat ik geleerd heb weer over te brengen aan anderen.

* prive-zangles voor volwassenen en kinderen

* groepszangles voor volwassenen en kinderen (van 2 tot 8p)

* zangcoaching bij opnames die je in mijn home-studio maakt

* zangworkshops voor groepjes(en)(prive/bedrijven/scholen)

 


Ik geef de lessen in Cothen in een studio aan huis op maandagmiddag en -avond, op dinsdagmiddag en -avond en op woensdagmiddag. Op woensdagavond geef ik les bij de muziekschool Wijk bij Duurstede


Ik kom ook wel op locatie lesgeven, bij scholen heb ik dit bijvoorbeeld gedaan en bij bedrijven.


Daarnaast heb ik 3 jaar musicallessen gegeven bij de theaterschool in Wijk bij Duurstede en val ik af en toe daar nog in.


Kom je uit de omgeving Wijk bij Duurstede, Doorn, Houten,  Leersum, Maarn, Amerongen, Maarsbergen, Het Goy, Bunnik, Werkhoven, Odijk of Driebergen / Zeist dan is het 5 tot 20 minuten rijden naar de zangles bij mij thuis of in Wijk bij Duurstede, lekker dichtbij dus. Ik heb dan ook veel leerlingen uit deze omringende plaatsen op les.Mail voor vragen of meer informatie naar informatieATmartineaddsmusic.com, of bel 0343-576966.


Ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden


Martine Schielein Muziek en Zang is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Midden Nederland onder nr: 30256265