Biografie


Martine Schielein is een allround singer/songwriter die het liefst veelzijdig bezig is. Ze zingt dan ook in bijna alle stijlen muziek, zolang er maar bezieling in songs zit.

 

Ze vormt met Robert Molema het zanggitaarduo 'Ramyro'. Heb je interesse? Kijk dan onder band..

Samen met Robert heeft ze inmiddels ook de band Smooth Operators opgericht. Kijk voor meer informatie op onze site www.smoothoperators.nl of www.bruiloftsband.com.

 

In het verleden heeft Martine in diverse coverbands gespeeld met een heel breed repertoire. 

 

Naast het zingen schrijft Martine muziek.

Ze heeft dat 4 jaar lang oa gedaan met mensen van ZEPmusic. Binnen ZEPMusic hield Martine zich naast de eigen projecten ook bezig met coördinatie van samenwerkingen en uitbouw van het netwerk. Na 4 jaar en 3 cd's vond Martine het in September 2008 tijd om zich los te maken van de groep en ruimte te bieden aan andere samenwerkingen. Schrijf je zelf songs, bespeel je een instrument en zoek je de samenwerking met een singer/songwriter? Neem dan contact met me op, misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen.

 

Het schrijven van muziek doet Martine voor zichzelf, om haar 'eigen repertoire' uit te breiden en zichzelf in het creatieve proces te blijven ontwikkelen.

 

Daarnaast schrijft ze ook in opdracht. Ze heeft samen met Herbert Boland de muziek voor de theatershow van 'vrouw holle' gemaakt. Ze heeft voor de film "sleutelrol" samen met Jeroen van Zijl en Herbert Boland de titelsong geschreven en gezongen. Ze heeft met Herbert in opdracht een "sprookjescd" gemaakt met eigentijdse muziek, maakte voor een basisschool de muziek voor een musical, en heeft in het verleden tevens liedjes voor een sinterklaas en kerstcd gemaakt.

 

Martine geeft zangles in Cothen(aan huis) en Wijk bij Duurstede(muziekschool) aan zowel kinderen als volwassenen. Sinds september 2009 geeft Martine ook musicallessen aan de theaterschool in Wijk bij Duurstede. Wil je graag zangles of musicalles? Mail me dan voor meer informatie.